Nina Pušlar je ena naših najbolj priljubljenih in najljubših pevk, ki pa je bila vedno bolj skrivnostna kar se tiče njenega zasebnega življenja, o katerem nikoli ni rada govorila.

Tako marsikdo ni vedel, da je Nina tako kot njena prijateljica Manca Špik, po več letih v novo leto vstopila kot samska ženska. Po dolgoletni zvezi se je pevka namreč razšla s fantom Matejom. Za revijo Lady je Nina povedala: »Z Matejem sva se res razšla, vendar sva ostala v prijateljskem odnosu."

To pa ni edina izguba, ki jo je Nina lani doživela. Poleti se je morala soočiti z enim najbolj bolečih trenutkov v njenem življenju, mamino smrtjo. Nina pravi, da ima še vedno občutek kot, da je mama z njo. Mami je posvetila tudi eno izmed pesmi na njeni zadnji plošči, Slečeno srce.

Sicer pa se je rdečelaska pred kratkim vrnila z izobraževanja v Londonu, vselila pa se je tudi v novo stanovanje, nad katerim je navdušena. Nina se očitno trudi nadaljevati svoje življenje in mi verjamemo, da je pred njo zelo svetla prihodnost!


Zadnje novičke

Prejšnji članekKIKS Jennifer Love Hewitt: Kaj za vraga ima podpazduho?!
Naslednji članekVROČE: Je Leighton Meester ljubezen pred kamerami prenesla še v zasebno življenje?!