Čarovni nektar, ki intenzivno diši na med sredi cvetlic, kjer je vrtnica, najbolj zaznavni odtenek parfuma Trésor, slajša kot kadarkoli prej. Trésor Midnight Rose je ŽIVOPISNA IN VESELA DIŠAVA…

Uteleša prešerno ženskost: vrtnica postane igriva poleg sočnih odtenkov maline, pridiha lesnih odtenkov in razkošnega odtenka vanilije. Vsi brez izjeme so očarani z dišavno spontanostjo vrtnice, ki se ji ni možno upreti.
„ZAPUŠČA MOČAN VTIS”, pravi Anne Flipo, kreatorica te sadno-cvetlične dišave.

Trésor Midnight Rose bi, kot jabolko vloženo v sladkor, lahko bil prhka in sladka „vrtnica ljubezni, vložena v sladkor”, sad naključnega srečanja. Rojstva ljubezni na prvi pogled med globokim, intenzivnim absolutom vrtnice in bleščečim, pogumnim odtenkom maline. Nežni dotik jasmina in potonike se združujeta s svežimi popki črnega ribiza in prodornega brazilskega poprovca. Zadnji korak pri zapeljevanju –virdžinijska cedra, vanilija in mošus podajajo toploto cvetličnim odtenkom – SODOBNO INNEPREMAGLJIVO PRIVLAČNO.

Vijoličasti ODSEV ROBNO DEKORIRANE STEKLENIČKE

TA SIJAJNI DRAGULJ, ki blešči pod žarki svetlobe, je ujet v NEŽNO IN RAZKOŠNO OBARVANO stekleničko, ki se preliva od svetlo rožnate do vijoličaste… Na vratu stekleničke, izpod zamaška v obliki DIAMANTA, so se pravkar razprlli satensko škrlatni venčni listi VRTNICE, ki cveti ponoči. Žlahtna vrtnica simbolizira strastno ljubezen.

EMMA WATSON – IKONA GENERACIJE

Živahna, NARAVNA in SPONTANA… Novo LANCÔMEOVO VELEPOSLANICO lahko opišemo samo z besedami, ki izsevajo najbolj bleščečo svežino.

EMMA WATSON, enaindvajsetletna Angležinja rojena v Parizu, na filmskem platnu in v revijah uteleša ROMANTIČNO HEROINO 21. stoletja. Enkratna in sveže lepa, Emma je zvezda, ki vedno bolj blešči. Angleške tiskovine pravijo, da je „najbolje oblečena ženska oseba v Angliji” In „SLOGOVNA IKONA ZA LETO 2011.” S svojo enkratno osebnostjo in „pretty preppy” videzom, ki spominja na Twiggy in Jean Seberg, ikoni iz šestdesetih let, uteleša SODOBNO, inteligentno mlado žensko z osebnim slogom.

Nominirana je za nagrado Empire Awards 2011., v kategoriji najboljše igralke, za vlogo v filmu „Harry Potter in svetinje smrti“ ter je bila v najožji konkurenci za nagrado People’s Choice. Zaslužila si je spoštovanje Kolegov ter vtisnila je svojo sled na pločniku Hollywood Boulevarda. ZVEZDA SE JE RODILA…

Elegantna Emma predstavlja mlado žensko današnjega časa: kreativno, strastno, vdano in zaskrbljeno za prihodnost planeta. Pred kratkim je dizajnirala lastno ekološko ozaveščeno modno kolekcijo. SVOBODEN DUH S PRESENETLJIVO ZRELOSTJO.

„TOLIKO TEGA JE POTREBNO NAREDITI, A TAKO MALO ČASA JE…“ Emma je pred kratkim napisala na svojem Twitter profilu; res – pred njo je leto s prepolnim urnikom. Za leto 2011 načrtuje tudi snemanje filma “The Perks of Being a Wallflower” v režiji Stephena Chboskyja, to pa pomeni, da bo celo poletje delovno. Dveh z nestrpnostjo pričakovanih filmov: „Harry Potter in svetinje smrti 2“ (zadnje nadaljevanje) in „Moj teden z Marilyn“ niti ni potrebno omenjati.

Ženska, ki Lancômeu prinaša SONČEN NASMEH, ODPRT POGLED IN VSO SVEŽINO SVOJIH DVAJSETIH…


Zadnje novičke

Prejšnji članekRihanna s kapo in širokimi oblačili spominjala na brezdomko
Naslednji članekmisel dneva