Madonna in Guy Ritchie naj bi bila v stiku le, ko se je potrebno pojaviti na rdeči preprogi, nedavno pa naj bi se že dogovorila o delitvi premoženja. Kljub nesoglasjem, o ločitvi še vedno ne razmišljata, ampak bosta poskušala rešiti zakon, ki je zaradi različnih karakterjev že dlje časa na hudi preizkušnji.

Madonnini bližnji, in očitno zelo zgovorni, sodelavci, so medijem zaupali, da je pevka razočarana predvsem zaradi njegovega neočetovskega odnosa do njunih otrok, moti pa jo tudi, da se Richie tudi po sedmih letih ‘šole bontona’, ni naučil obnašati na rdeči preprogi.

Osebju, ki je te dni v Madonninem velikem newyorškem stanovanju začelo z obnovitvenimi deli, je bilo naročeno, da pripravijo stanovanje za pevko in otroke, medtem ko Ritchija sploh niso omenili.

Madonna je že nekajkrat govorila o svojih zakonskih težavah, zadnje podrobnosti pa je povedala v MTV-jevem dokumentarcu. “Moj soprog se ni spremenil v tisto, kar sem pričakovala, zato sem že nekajkrat želela vse skupaj končati,” je v kamero povedala pop kraljica.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNasmejana Saša
Naslednji članekBikini! Uma Thurman