Jana Morelj, voditeljica na Radio 1 in vremenarka s POP TV je nedvomno posebna punca. V svojem zadnjem intervjuju za revijo Story je izdala kar nekaj zanimivosti o sebi in svojem življenju, ki so pritegnile našo pozornost.

Storyju je namreč razkrila, da pri njih domuje prav poseben hišni ljubljenček – pujska Boža. Slednja je prava mala scrkljanjka, ki rada leži v naročju in se pusti čohljati kot kakšna muca. Sicer pa nenehno razmišlja o tem, kje bo našla še kaj za pod zob. Le-tja ji velikokrat zaidejo tudi čevlji, a le-teh ne zgrize, ampak jih le navdušeno prenaša iz enega prostora v drugi.

Priznala je tudi, da je po duši rockerica in se zasebno zelo rada oblači v tem stilu. Tako boste v njeni omari našli usnjene jakne, zakovice, škornje, džins in krila …

In nenazadnje – Jana, ki je pred kratkim praznovala svoj trideseti rojstni dan, pravi, da uživa v svojem delu, saj ji vsak dan ponuja nove izzive. ''Nikoli namreč ne veš, kaj se bo zgodilo.'', pravi in dodaja: '' Lepo pa je, ker se s tem delom učiš in rasteš, Vsak dan izveš nekaj novega, kar je najlepše!''
Mi upamo, da bo nad svojim delom še naprej tako navdušena, saj jo radi gledamo pa tudi poslušamo. Še na dolga leta, Jana!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Justin Bieber: Užival s pivom v roki!
Naslednji članekVroče! Ian Somerhalder: Je razkril razlog, zakaj sta se z Nino razšla?!