V njegovi gostilni pripravljajo zelo domačo hrano, največ zanimanja pa je za polento in svinjsko pečenko. Gostilna Lakner ima dolgoletno tradicijo in jo zato tam vsi poznajo, vanjo pa se vračajo tudi starejši, ki so to gostilno obiskovali kot otroci.
Andrej v gostilni pomaga tudi kot natakar, obljublja pa, da bodo seveda ponudili tudi specialitete kot so svinjski parklji in goveji rep, najprej pa so pričeli s pripravo preproste domače hrane. Je pa še dodal, da je potrebno gostilni še vdihniti dušo, da bo kmalu tista taprava.
Zadnje novičke
- Tako zapeljivih fotografij Iryne Osypenko že dolgo niste videli
- Pevka Alya ima novega
- Rok Piletič predstavil dekle, ki je bilo z njim v postelji
- Hči Janija Pavca zapušča Slovenijo
- Zala in Gašper sta pokazala, kako preživljata to obdobje
- Eva Irgl je odšla v svojem stilu
- Jerneja Ropas (Poroka na prvi pogled) je pokazala svoje dejansko stanje
- Rebeka Dremelj se je bala za svoji hčeri