… ki mu je sledil drugi, 'Malo fantazije'. Leto od zmage je naokoli, Demetra pa v studiu pridno pripravlja material za novi album, ki bo izšel v prvih mesecih naslednjega leta.

Z ustvarjalno ekipo producenta Damjana Jovića dokončuje finalne zvoke novih pesmi, do takrat pa vam predstavlja že tretji singel, 'Staram se s tabo'.

"Sodelovanje z novimi ljudmi mi je omogočilo, da sem se počutila mladostno in kreativno. Fantje so bili super in vzdušje je bilo enkratno. S tekstopiscem Stojanom Radičem sva se veliko pogovarjala in mislim, da je z besedilom točno zadel, kar sem hotela sporočiti, moje občutke ob določenem trenutku svojega življenja," je zaupala Demetra.

Po kom hrepeni Demetra?

"Sam naslov Staram se s tabo je prispodoba tega pomena besede, ker s tem hočem sporočiti, da tudi, ko se konča neka zveza, ljubezenska zgodba, smo lahko še vedno v mislih ali v sanjah povezani s to osebo in hrepenimo po njeni bližini, saj smo v mislih ne glede na realnost še vedno ob njej. Zadovoljna sem, da sem lahko v pesmi izrazila svoje občutke in zato mi je ta pesem še posebej pri srcu."

Glasbo sta napisala Damjan Jovič in Viljem Pregelj, pod besedilo se podpisuje Stojan Radič.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiley Cyrus: Vse najboljše za 21. rojstni dan!
Naslednji članekHarry Styles: Spregovoril o zmenku s Kendall Jenner!