Album BEYONCÉ je ustvarjen za najbolj zveste oboževalce, saj je na albumu kar 14 pesmi in 17 izjemnih, provakativnih videov, ki jih je Queen B posnela med obiskih svetovnih krajev, pred izidom albuma.

"Vidim glasbo," je Beyoncé komentirala odločitev za vizualni album. "Je veliko več kot slišim. Ko se osredotočim na kaj, takoj vizualiziram občutek ali čustvo, s katerim povezujem svoje otroštvo, bitke v življenju, moje sanje … vse to je povezano z mojo glasbo."

Takšen način izdaje albuma je za glasbenika svetovnega kova izjemno nenavaden, a se je Beyoncé za takšen pristop odločila, ker želi oboževalcem postreči glasbo, brez filtrov, brez ustvarjanja nestrpnega pričakovanja … 

"Nisem želela izdati album na način, kot sem ga do sedaj," je razložila. "Dolgočasno je postalo. Nisem želela napovedi za album. Čutila sem, da je prav, da neposredno nagovorim oboževalce, saj se veliko energije pretaka med glasbo, izvajalcem in oboževalcem.  Želela sem ga predati v poslušanje takoj, ko je bil pripravljen."

Za glasbenico, ki so ji velikokrat ukradli pesmi in jih objavili še pred izidom, je morda takšna komunikacija najboljša izibra.

CD in DVD sta že v izdelavi, na prodajnih policah naj bi bila že 20. decembra!

BEYONCÉ” je zvok in slika umetnice, ki si je zaslužila, da ustvarja pod svojimi pogoji in tako je tudi storila. "Želela sem dati album ljudem, ki jih imam rada, jih spoštujem … brez posredovanja drugih …  in upam, da bodo vsi začutili emocije ob poslušanju, kot sem jih jaz ob ustvarjanju pesmi."


Zadnje novičke

Prejšnji članekBožično! Kakšna je klasična božična pesem v jazz preobleki?
Naslednji članekVanessa Hudgens: 25. rojstni dan je praznovala v stilu!