Za Denisa najdejo drugi vse manj lepih besed …

"Sami smo krivi, če gredo živali ven," je Denis kričal na preostale. Pobeg konjev iz ograde, ki je bila odprta, je med tekmovalci še podžgal jezo in spore. Denis je v jezi povedal: "Če ni težko vsako uro kaditi, potem ne bi smelo biti težko iti tudi vsako uro preverjat, ali je ograja pri živalih zaprta."

Napadenega se je počutil Klemen, branili sta se tudi Lara in Kristina. "Ti nimaš pojma, zakaj si tu," pa je od glave družine slišala Lara. Jeza med tekmovalci se tako zlepa ne poleže.

Bo tekmovalce doletela kazen?

Naloga, ki so jo morali izpolniti, je bila gradnja svinjaka. Mentor je prišel na ogled, ali je vse tako, kot bi moralo biti. Kako je s preostalimi nalogami? "Denis, ti si odgovoren za ljudi, živali in naloge. Napravi red. Kazen naj bo tvoja," se je poslovil mentor.

Se bo poraženka držala dogovora s triperesno deteljico?

Bliža se dvoboj med Bernardo in Jasmino, s tem pa tudi imenovanje novega glave družine. Tudi ta teden ni šlo brez taktiziranja, spletk in dogovorov. Tako imenovana triperesna deteljica, ki jo sestavljajo Kristina, Lara in Žana, se je z dvobojevalkama Bernardo in Jasmino že dogovarjala, da tista, ki bo izpadla, za glavo družine imenuje eno od njih. S tem bi kot gospoda pridobile možnost izbire prvega dvobojevalca, za tega pa bi nominirale Denisa.

Jim bo šlo po načrtih?


Zadnje novičke

Prejšnji članekKako dobro poznaš tetovaže fantov One Direction? 5. del
Naslednji članek8 noro dobrih šolskih pričesk za kratke lase!