Tekmovalci se pred petkovo tržnico že pogovarjajo, kaj bi radi kupili. Najbolj direkten je bil ponovno Miha. Ne glede na to, kdo bo tokrat odšel na tržnico, so tekmovalci prepričani, da bo znova vzplamtel prepir. Nakup ni odvisen le od želja prebivalcev kmetije, ampak tudi od zlatnikov in ponudbe …

Nekateri tekmovalci si želijo čokolade, drugi kave ali testenin, spet tretji pa ostajajo skromni, saj so že do zdaj preživeli z malo potrebščinami in vedo, da lahko brez njih preživijo tudi v prihodnje. Ozračje je na sinočnjem sestanku razelektril le Miha, ki je takoj povedal, česa si želi – vibratorja in lubrikanta.

Drugi dvobojevalec je Klemen
Klemen je še pred glasovanjem za drugega dvobojevalca vztrajno trdil, da se želi preizkusiti v areni in "dati živčnost ven iz sebe".

Tekmovalci so Klemnu izpolnili željo in ga poslali v areno. Sam sicer zanika, da bi bila njegova želja zgolj samoobramba, ker je vedel, da bo v dvoboju najverjetneje pristal on, a na kmetiji se res pogosto zgodi, da tekmovalci, ki slutijo udeležbo v dvoboju, trdijo, da se ga veselijo …

Za Klemna je tako glasovala večina tekmovalcev. "Zna pomagati, a ne zna poslušati", so bile Jasminine besede. Denis je Klemnu ob nominaciji očital, da je preveč nervozen, se preveč dere in hoče biti povsod zraven, Ema pa mu je zamerila, da jo je ves teden zbadal. Matej, Lara in Žana so medtem Klemna nominirali predvsem zato, ker je "Kristini očital, ker si je želela nominacijo, zdaj pa je počel isto".

Miha se je raje odločil za Denisa, kot razlog pa je navedel, da se mu zdi njegov najmočnejši tekmec. Iz istega razloga si je Denis prislužil nominacijo tudi od Klemna.

Darinka je kasneje priznala, da si je v resnici želela nominirati Leona. "Leon je čisto poseben fant. Samo spremlja, nikdar nikogar ne užali, zdi se mi pravi igralec," je povedala.


Zadnje novičke

Prejšnji članek”Kendall bo imela veliko kariero!”
Naslednji članekUAU! Ljubka lažnivka bo zaigrala z zaročencem!