Odkar smo Slovenci odkrili platformo za zbiranje denarnih sredstev Kickstarter, na njej lahko najdemo naše sonarodnjake, ki na ta način zbirajo denar za najrazličnejše podvige. Nekateri tako skušajo lansirati razne produkte, drugi si želijo uresničiti življenjske projekte, najdejo pa se tudi takšni, ki od popolnih tujcev pričakujejo, da jim bodo plačali študij.

Anja Kotar, ki se je morda spomnite kot ene izmed igralk v filmih Gremo mi po svoje 1 in 2, skuša zbrati 20.000 dolarjev. Anja, ki zadnji dve leti živi v Kaliforniji, v svojem predstavitvenem videu na Kickstarterju v odlični angleščini spregovori o svojih željah in ambicijah. Z zbranim denarjem bi s profesionalno ekipo posnela in izdala svoj prvi album z naslovom Nomad. Vse pesmi na albumu so Anjino avtorsko delo.

Anjo je do danes podprlo 70 posameznikov, skupaj pa jim je uspelo zbrati 2.747 dolarjev. Od tega je 500 dolarjev prispeval en sam posameznik, ki bo v zameno za svoj prispevek dobil majico z naslovom albuma ter ekskluziven dostop do albuma še pred njegovo izdajo. Čas zbiranja sredstev je omejen, Anji pa ostaja le še 23 dni. Ji bo uspelo doseči zastavljeni cilj?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSelena Gomez: Se je okoristila na račun Justina Bieberja?
Naslednji članekKAJ?! Bieber sedaj postal blondinec!