Vsakega izmed treh finalistov čaka en dan v vlogi glave družine. V zadnjih dneh ima tako vsak od njih: Darinka, Matej in Denis priložnost, da se še zadnjič dokažejo pred porotniki, ki bodo morali oceniti kdo si zasluži sodelovanje v super finalu.

A med porotniki se podijo še druge ideje. Nekateri med njimi predlagajo kupčije. Martin in Klemen sta s takšno ponudbo nagovorila Mateja. V primeru, če bi zmagal, naj bi jima dal šest tisoč evrov. In če se za takšno kupčijo dogovorijo, mu bosta zagotovila mesto v končni bitki. A Matej se s tem ne strinja.

"Ne vem namesto koga bi mi Martin in Klemen zagotovila mesto v super finalu, če sem namesto Darinke v finalu. Za njiju bi bilo bolje, da se boriva Denis in jaz, saj bi tako v vsakem primeru dobila nekaj denarja," pravi Matej. "Podkupnino, ali karkoli že, sem odklonil, ker se mi ne zdi pošteno. A saj marsikaj tu ni pošteno."

Denis se je drugače odločil, saj je Martinu v primeru, da bi zmagal, obljubil nekaj denarja. Martin pa Klemnu, da bo ob takšnem izteku, imel tudi sam imel kaj od tega.

Na posestvo so se morali dokončno posloviti od živali in zadnjič odšli tudi na tržnico. Zadnji nakup je bil čustven.
"Danes, ko sem zadnjič videla tekmovalce, mi je bilo hudo. Postali smo kot družina, vsakega imam rada. Vse bom pogrešala," ob zadnjem nakupu z nekoliko solznimi očmi pravi prodajalka Ivica. Ob slovesu pa vsakega izmed njih čaka kakšna dobrota. Razlogov  za veselje tako ne manjka. Zadnja večerja bo tako obilna.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTakšni so bili One Direction na nedavni rdeči preprogi!
Naslednji članekV ŽIVO! Tako se je Ian Somerhalder zahvalil oboževalcem!