Pred časom smo se že razpisali o Danici in njenem oboževalcu ter (zdaj že bivšem) Facebook prijatelju Sandiju, ki je bil včasih v svojih komentarjih nekoliko preveč osladen. Čeprav se Sandi in Danica osebno ne poznata, se je gorečnež rad pohvalil s tem, da ji je podaril šopek vrtnic. Pred kratkim pa je Danici njegova pozornost presedla, zato ga je zelo diplomatsko prosila, da se "malo umiri." Njena prošnja očitno ni zalegla in Danica se je zatekla k Facebook opciji, ki omogoča blokiranje posameznikov.

Čeprav njena poteza zveni nekoliko drastično, je najverjetneje ravnala pravilno, saj so jo njeni ostali Facebook prijatelji opozorili na to, da Sandi morda le ni tako nenevaren, kot deluje. Eden izmed njih je v komentarju zapisal: "Ma si ti misliš, da Sandi vzame pravico v svoje roke in gre z nožem do Danice Lovenjak … Pomoje je sposoben, ker meni je pisal na privat, da če ne bo njegova, bo poskrbel, da ne bo od nobenega. Danica, čuvaj se prosim."

Danica se je svojim prijateljem zahvalila za dobronamerna opozorila: "Dragi moji, hvala za vsa opozorila. Vidim, da sem ravnala prav, ko sem blokirala Sandija, saj so komentarji zdaj na mestu in tako je moj zid prijaznejši zame, kakor tudi za vas. Prav tako hvala, da me spremljate in spodbujate. Rada vas imam!"

Se je svojega oboževalca odkrižala za vedno? Sandi se je na svojem Facebooku na dolgo in široko razpisal o krivici, ki ga je doletela in zatrjuje, da je zgolj romantik po duši. Hiter pregled njegovih aktivnosti pa razkrije, da Danica še zdaleč ni edina znana Slovenka, ki jo aktivno obožuje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekUAU! Taylor Swift za to majico zapravila kar 6 tisoč dolarjev!
Naslednji članekFOTO! Sestri Jenner božič praznovali v belem!