V lutkovnem gledališču v Ljubljani so izbrankam z osupljivimi osebnimi dosežki, ki so prepoznani tudi kot širši družbeni presežki, podelili prestižna priznanja.

Prva med dvanajstimi ženskami, ki so jih izpostavili, je bila Ninna Kozorog, še ne 30-letna zdravnica, specializantka nevrologije, vodja ambulante za ljudi brez obveznega zdravstvenega zavarovanja, programerka in bodoča doktorica matematike.

Ninna Kozorog je ženska, ki se vsega loteva s pozitivnostjo, s čimer tudi navdušuje ostale in jih navdihuje, da se splača delati dobro. Je srce in duša društva Humanitarček, ki pomaga brezdomnim, revnim, bolnim in ostarelim.

Naziv Ona 365 ji je pred polnim avditorijem podelila Sabina Obolnar, odgovorna urednica revije Ona in Onaplus, v dar pa je prejela tudi unikatno broško zlatarne Malalan.

Ganjena do solz je Ninna ob razglasitvi povedala: ''Zelo sem vesela za nagrado, ki je priznanje moji filozofiji. Filozofiji, ki ne meri uspeha po denarju, temveč po malih dejanjih, ki jih zmore vsak od nas.''


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: Ceni se!
Naslednji članekOpa! Strastna Eva Longoria in njen izbranec kar v javnosti