wizards-place-movie-trailer

Zvezdnica serije ‘Wizards of Waverly Place’, Selena Gomez, pravi, da ima za prihodnost zastavljene precej višje cilje, ki ne vključujejo televizije.

Povedala je: »Mislim, da je to zadnja serija, v kateri nastopam.« Nato je še dodala, da je njena sanjska šola ‘Northwestern Univerity’.

In zdaj še dobra novica: Selena je priznala, da bi rada nadaljevala s šolanjem, medtem ko bo snemala filme. »Tudi Natalie Portman je obiskovala Harvard, medtem ko je snemala film ‘Vojne zvezd’. Ne vem, kako ji je uspelo. Zato bi si z njo rada privoščila kosilo ter jo o vsem tem malo povprašala,« je priznala Selena.

Kaj pa njeni oboževalci? Jih bo popolnoma zanemarila?

»To bom povedala samo enkrat,« je povedala Selena. »Svojega dela ne bom končala v tem trenutku, saj je moj cilj predvsem obdržati oboževalce.«

Izšel pa je tudi uradni trailer filma ‘Wizards of Waverly Place: The Movie’.

V filmu se družina Russo odpravlja na počitnice v rezervat na Karibih, kjer sta se Jerry (David DeLuise) in Theresa (Maria Canals-Barrera) prvič spoznala. Misel, da mora Alex (Selena Gomez) spremljati svoje starše na počitnicah, jo tako razburi, da nadnju prikliče urok, ki popolnoma spremeni njuno usodno prvo srečanje ter pod vprašaj postavi tudi obstoj družine Russo. Da bi preklicala urok, se morata Alex in Justin (David Henrie) uspešno prebiti skozi pasti džungle in najti Kamen Sanj. Medtem pa se Max (Jake T. Austin) trudi, da bi starša spet spravil skupaj.

‘Wizard of Waverly Place: The Movie’ na velika platna prihaja avgusta.



Zadnje novičke

Prejšnji članekNicky Hilton: Paris je čudovito
Naslednji članekSienna Miller izbrala komedijanta