abigail-breslin-tca-awards223333333333333333333333333

Lepotici iz televizijske serije ‘iCarly’, Miranda Cosgrove in Jannette McCurdy, sta bila na travnati preprogi na prireditvi ‘Teen Choice Awards’ v amfiteatru ‘Gibson’ v Westwoodu obe v stilu in oblečeni po najnovejši modi.

Zvezdnici sta se skupaj s sooigralko Nathan Kress in Jeryjem Trainerjem potegovali za naziv najboljših ‘Twitterjev’, nagrado pa je dobila voditeljica pogovorne oddaje, Ellen DeGeneres.

Na slovesnosti je bila tudi Abigail Breslin, ki je v čudoviti roza opravi izgledala nadvse ljubko.

14-letna igralka, njena soigralka Sofia Vassilieva in Cameron Diaz so čakale na prevzem jadralne deske, ki so jo dobile za najboljšo poletno dramo.

Abigail pa se je v soboto zvečer udeležila tudi zabave ‘Moč mladine’, ki jo je priredila ekipa internetne strani ‘DoSomething.org‘, zabava pa se je odvijala v muzeju ‘Madame Tussauds Wax Museum’.

Tudi Hayden Panettiere je v nedeljo na prireditvi ‘2009 Teen Choice Awards’ izgledala naravnost fantastično, oblečeno je imela oprijeto obleko ‘Zac Posen’ otroško nežne roza barve.

19-letna igralka pa je na zeleni preprogi z bleščečim nakitom znamke ‘Bulgari’ dodala le še piko na i. Skupaj z Emmo Roberts pa sta Ashley Greene in Taylorju Launterju podelili nagrado za najboljšo novo igralko in igralca.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRazgaljena lepotička Ashley Olsen
Naslednji članekVictoria dan preživela s sinovoma