michelle-trachtenberg-engaged-scott-sanford

Michelle Trachtenberg je po poročanju ‘E! News’ zaročena s fantom, Scottom Sanfordom. Michelle je poznana po vlogi v seriji ‘Opravljivka’, pred tem pa smo jo občudovali v seriji ‘Izganjalka vampirjev’.

23-letna igralka naj bi bila v razmerju s Scottom že dobro leto, romanco pa naj bi si delila tudi z igralcem Shawnom Ashmoreom in pevcem skupine Fall Out Boy, Peteom Wentzem, ki je sedaj srečno poročen z Ashlee Simpson.

Tudi mi čestitamo srečnemu paru, če je novica, ki je prišla na plan, resnična! Vsekakor pa čakamo še na odgovor Michelle. Nekaj fotografij prikupnega para pa si oglej v galeriji.

Na prizorišču snemanja pa so ujeli še ostala člana iz igralske zasedbe serije ‘Opravljivka’ – Penna Badgleyja in Jessico Szohr. Družbo na snemanju v New Yorku  jima je delala nova članica igralske zasedbe, Hilary Duff. Ekskluzivne fotografije s snemanja serije ‘Opravljivka’ si oglej v galeriji.

Jessica Szohr je za portal ‘JustJared.com’ spregovorila o najljubših dodatkih s prizorišča snemanja serije ‘Opravljivka’: “V sobi Blair je vse tako, kot v sobi princeske. Vedno se obnašam nekako tako: ‘Želim to, želim ono, želim tale stol!’ Obsedena sem s stvarmi v Blairini sobi, zdi se, kot nekakšna velika hiša za lutke.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekPredsednik Obama – zaprisežen pivec
Naslednji članekLindsay ganjena vstopila v svojo pisarno