Oba albuma so žže poslušali ameriški glasbeni kritiki in če jim lahko verjamemo, gre za dva odlična albuma, iz katerih bodo to in še naslednja leta sneti veliki hiti, pevki pa bosta zadržžala na vrhu ameriške glasbene industrije.

Album »The Emancipation of Mimi« je leta 2005 Mariah Carey vrnil v sam vrh glasbene scene, njena pesem »We Belong Together« pa je bila proglašena za eno izmed najbolj predvajanih v ameriški zgodovini. Če je verjeti cenjenim glasbenim kritikom, se bo situacija z novim albumom »That Chick« ponovila. Album bo na prodajne police prišel 1. aprila. »Slišal sem nekaj pesmi in fantasti?ne so! Mariah je boljša kot je bila kdajkoli in mislim, da bo album velik hit,« je svoje navdušenje izrazil producent Jermaine Dupri. Na albumu je sodelovala tudi z raperjem T-Painom in pevcem Damianom Marleyem, vsi pa kot posebno pesem omenjajo »Migrate« in mnogi so prepričani, da bo le-ta postala velik klubski hit.

Podobne hvalospeve pa žžanje tudi Janet Jackson, ki za razliko od Mariah na svojih 5 minut slave še čaka. Od odkritja bradavice na finalu Super Bowla še ni imela večjega hita, kritiki pa sedaj pravijo, da bi moralo priti do obrata ob izidu albuma »Discipline«. Prvi singel »Feedback« se žže na veliko vrti po različnih radijskih in TV postajah, kritiki pa njen nov izdelek opisujejo kot »pravo osvežžitev, ki po desetih letih končno vrača pravo Janet Jackson«.

»Ogromno ljudi stopi do mene in mi pove, da so njihovi otroci začeli poslušati moje pesmi. Na novem albumu bo ogromno takšnih,« je najavila mlajša pevka nekdanjega kralja popa. Po izidu albuma se Janet odpravlja na veliko svetovno turnejo, na jubilejnem (žže desetem) albumu pa je sodelovala z najbolj znanimi r’n’b producenti, med njimi tudi z dolgoletnim fantom Jermaineom Duprijem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekReese in Jake na zajtrku
Naslednji članekKelly Osbourne: Ni mi žal, da nisem suhica