AnnaLynne McCord, se je v četrtek nastavljala soncu in bila opažena med igranjem odbojke na plaži, kamor se je odpravila tudi z očetom.

Zvezdnica serije '90210' se je z zeleno-belo kapo na glavi in v pink topu ter barvnem bikiniju v družbi sestre Angel McCord sprehajala po pesku.

Med vikendom pa si je AnnaLyne, ki se je za rojstni dan oblečena vrgla v morje, privoščila malo odmora od zasedenega urnika in si privoščila nakupovanje v nakupovalnem centru 'Grove'.

Na plaži pa se je med vikendom zabavala tudi samska Avril Lavigne, ki se je s prijateljico odpravila v Mehiko, kjer sta si bili precej blizu.

Izvajalka uspešnice 'Wish You Were Here' se je nastavljala soncu v Caboju in se držala za roke ter se objemala s prsato temnolasko. Avril, ki se je januarja razšla s fantom Brodyjem Jennerjem, je izgledala zelo dobro, medtem ko se je sprehajala s svojo prijateljico.

Mlada zvezdnica je poznana po eksperimentiranju, zato je težko reči, ali hodi s punco ali pa se samo poigrava s paparaci.

Vsestranska Avril pa je bila na plaži opažena že prejšnji teden, ko se je v Union Black bikiniju in kratkih hlačah zabavala s prijateljicami.

Kakorkoli, njen pomanjkljiv bikini ni bil edini, ki je pritegnil objektive fotografov. Pokazala je namreč tudi svojo novo rokersko frizuro, ki vsebuje tudi obrite predele.

Si se tudi ti letos že nastavljala soncu? Klikni 'Všeč mi je'!


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Tanja Žagar: Nič več samska?
Naslednji članekShirana Sarah Jessica Parker: Ima samo še 46 kilogramov