Tokrat naj bi bilo zares, ampak a ne slišimo tega vsakič?

Prstan gor, prstan dol. Ona bi rada nekaj miru, on hoče, da ona zapusti Twitter. Včeraj zjutraj so se spet oglasile govorice, da sta se Miley Cyrus in Liam Hemsworth razšla – tokrat dokončno.

Po poročanju virov je Liam končal zvezo že v začetku maja. In medtem ko smo Mileyjini oboževalci na dnu, pa je njegova družina srečna, da sta prekinila, saj naj bi bil Liam zelo nesrečen, ko je bil z Miley.

Njeni bližnji pa pravijo povsem drugačno zgodbo. Miley bi naj Liama jemala bolj kot svojega sostanovalca kot zaročenca, saj je strast med njima povsem izginila. Miley pa naj bi Liamu začela najedati zaradi svoje nedoraslosti.

»Liam je vedno občudoval Mileyjino neodvisnost, toda to je bilo bolj kot upor in zato se je prestrašil. Njena osebnost se je povsem spremenila. Včasih je bil obseden z njeno divjo stranjo, toda naenkrat se mu je njeno obnašanje zdelo otročje. On odrašča in to hitro. Na začetku sta bila kot jin in jang, ki sta se držala v ravnovesju, toda sedaj na koncu je vse odšlo iz nadzora.«

Žal nam je, da to slišimo. Upamo, da vendarle ni dokončno. Kaj pa ti?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Manca Špik: Ne ljubi več Primoža!
Naslednji članekOjoj! Demi Moore: Ni prišla na hčerino podelitev diplome