Damjan Murko šokiral z dejstvi, ki jih zagotovo še ne veste

Gost na Radiu 1.

1513

Včeraj je premierno na RADIU 1, Damjan Murko zapel svojo novo pesem z naslovom ŠOK. Za dobro jutro ga je v oddaji gostil Denis Avdič, s katerim sta se najprej pogovarjala in razkrila česar o njem zagotovo še ne veste …

Skozi prikupno igrico smo izvedeli, da se Damjan pravzaprav tepe zelo po žensko. Presenečeni ali niti ne? Priznal je, da se ne zna pretepati, je pa sošolcu v srednji šoli namesto tega zlil v obraz poln kozarec vode.

Izvedeli smo tudi, da Damjan ni ljubitelj čilija in da mu je naravnost ogaben. Po sproščenem klepetu in veliko smeha je Damjan premierno zapel svojo pesem z naslovom Šok, v kateri je omenjeno tudi ime Denis. Na vprašanje, ali je pesem namenjena Denisu Avdiču, je z veliko smeha odgovoril pritrdilno.

Damjan Murko v živo na Radiu 1. (vir: Radio 1)

Damjan Murko ali štajerski slavček kot ga radi poimenujemo, pridno gradi svojo glasbeno kariero, saj je poleg pesmi Šok, izdal še kar nekaj singlov. Med slovenskimi ljubiteljimi zabave je izjemno priljubljen, saj mu nastopov ne manjka, rad pa se pohvali, da ljudje na njegovih nastopih izjemno uživajo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMiho Deželaka na poti sprejela tudi Salome in Anže Kopitar
Naslednji članekStančka Šukalo spregovorila o porodu in nevšečnostih