Svet se spominja princese ljudskih src, Diane Spencer.

Na današnji dan, pred točno dvajsetimi leti, je na francoskih cestah v prometni nesreči svoje življenje izgubila princesa Diana. Svojo mater sta takrat izgubila mladoletna princa William in Harry. Svet pa je izgubil priljubljeno dobrotnico, ki je ravno iskala svojo srečo v zasebnem življenju.

 

V letu, ki je zaznamovan z okroglo obletnico, sta svojo čast materi večkrat izkazala tudi princa in pa tudi Williamova žena Kate. Ravno včeraj so uradno odprli vrtove, ki so jih uredili v spomin na preminulo princeso. Čeprav je bilo v preteklosti moč občutiti, da v britanski kraljevi družini o Diani ne smejo govoriti, je bilo letošnje leto drugačno.

Odkrito o svoji materi

Princa sta odkrito spregovorila o Diani. O njenih tegobah in srečnih trenutkih, ki so jih doživeli skupaj. Brata pa sta tudi poskrbela, da svet na njuno mater ne bo pozabil. Včeraj sta v uradni izjavi tako povedala: “Vojvoda in princ sta hvaležna za številno cvetje, pisma in sporočila, ki sta jih prejela o svoji materi in se ob tem želita zahvaliti vsem, ki so opravili pot in obiskali Kensingtonsko palačo.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekTanja Žagar je popolnoma razgalila svoj trebušček
Naslednji članekZnana Slovenka pokazala svoje izklesano telo