Ula Furlan, ki je nedavno polnila slovenske medije, zaradi fotografij v zloglasnem Playboyu, se bo odpravila na zaslužene počitnice.

“Lase dol, kovček iz omare in na pot. Poletje, prihajam.  Najprej se bom spakirala za Dubrovnik. V debelem izogibu bom sicer skušala obit vse GOT Tour ameriške turiste in pila špricer iz ponudbe Konzum.
Bom pa vseeno šla na eno veleprizoriščno trdnjavo. Lovrijenac, here I come, Hamlet ma da je cel spektakel. Potem je v koledar zapisana prva taka bosanska poroka ever zame, tko da najboljš, da grem kar vsak dan od danes do takrat spat ob 21h, ker baje bodo tri dni skupaj potem padale sarme in ta kratke. Bohpomagi. Potem pa ne vem. Za nosom al kako?  Še bom šla se vršt kaj v ta najprekrasnejše hrvaško dalmatinsko morje, še bom se pustila peljat s trajektom in v lase lovit sol in sonce. To, da brbotam na vse konce bo pa za objet / sprejet.  Včasih sem ga divjala na ven, zanimivo, kako je zdaj moje morje razburkano vedno bolj le na notr.  Mogoče za to, ker bo počas pushing 40 pa se mi fizično ne da torpedirat naokrog.. Ne vem pa, kdo je rekel, da more potem vse odtenke živahnosti nadomestit domišljija.  Sej pravm. Za ni mi vo.  
Upam le, da s sabo vlačim dovolj velik kovček za vse barvitosti in nove spomine,” je na Instagramu povzela novo pustolovščino, ki jo čaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ula Furlan (@ulaf) on


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto: Savina Atai pokazala trebušček
Naslednji članekHajdi Korošec je hudo zbolela