Vsakemu človeku se zgodi, tudi tistim, ki najbolj skrbijo za svoje zdravje. Savina Atai je na družbenem omrežju potarnala, da jo je v posteljo najverjetneje priklenila viroza.

“Lasje: ena velika zavozlana kepa. Očke: motne od vročine. Trepanice: skuštrane.  Nosek: rdeč od smrkanja. Počutje: kašljanje & vsaka mišica boli.
Pridejo trenutki,ko smo vse prej,kot magnetične in sijoče. Ko nas življenje malo ustavi in malo zamakne vse,kar hočemo obkljukati v tistem tednu. Dnevi,ko če tudi nimamo zdravstvenega izziva,nič ne moremo in vse,kar zmoremo je: nič. 
Ko se v takih trenutkih objamemo in sprejmemo,pa sprostimo-jih vzamemo,kot darilo,čeprav izgledajo vse prej,kot to: potem se začne dogajati čarobnost. In zgodi razumevanje,zakaj nas je Univerzum malo ustavil,ter povabil,da se v tišini potopimo vase. Ker nam samo tako lahko pove,določene stvari in sčisti,kar se ima za sčistiti,da se naredi nov prostor,za novo energijo.Nekaj,kar izgleda korak nazaj,je v resnici nabiranje moči in jasnosti,da bo naslednji korak v pravo smer in še bolj veličasten. Vsaka nova višava v našem življenju ima najprej preizkušnjo,vedno! Včasih več le teh,v večih oblikah. 
Ampak samo tako pokažemo,a smo pripraviljeni za next level.
Jaz se v takih momentih najprej malo (no,veliko) smilim sama sebi in pritožujem,potem se pa odprem,potopim vase in začnem poslušati. Sprejemem darilo. Ker je vedno darilo,ob vsaki preizkušnji. In to kakšno!!! Mojega danes,po dnevu velikega smiljenja sama sebi in dvoma vase,že odvijam.” je zapisala svojo izkušnjo, poleg pa objavila fotografijo, na kateri izgleda še vedno fantastično, kljub zdravstvenem stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAVINA ATAI (@savinaatai) on


Zadnje novičke

Prejšnji članekLea Sirk v hudih bolečinah
Naslednji članekAna Dolinar Horvat delila intimen trenutek s sinom