V času naših starih staršev je odraščanje pomenilo zakon, otroke in hipoteko. Toda generacija kasneje je spremenila vse. De facto z veseljem živimo, kasneje imamo otroke (če sploh) in ne govorimo o stanju na stanovanjskem trgu.

Toda kljub prekinitvi s tradicijo nekaterih stvari preprosto ne smete početi več, ko dosežete 30. In če potrebujete osvežitev, smo pripravili ta seznam:

1. Živeti kot študent

Vsaka situacija v skupni hiši, ki vključuje gramofone, prhe, obložene z umazanijo, pretirano pitje in gledanje filmov, je velik NE.

2. Snapchat

S kom se pogovarjate na Snapchatu? Če ne delate v oglaševanju in ne poskušate prodati ličil znamke Kardashian dvajsetim bralcem Cosmopolitana, za to ni nobene utemeljitve.

3. Energijske pijače za zajtrk

Med pustolovščino in smrtno željo je tanka črta. Če se resnično želite igrati s prihodnostjo svojih ledvic, se vsaj pretvarjajte, da ste odrasla oseba, in vsebino skrijete v vrček.

4. Prosite prijatelje, naj vam pomagajo pri selitvi

Edino, kar je hujše od selitve, je pomagati nekomu drugemu, da se preseli. Najemite nekaj strokovnjakov, ki bodo to sredi poletja povlekli po dveh stopnicah.

5. “Couch surfing”

Ste nemški študent na univerzi? Ne? Potem si priskrbite hotelsko sobo.

6. Neokvirjeni filmski plakati

Ker nič ne govori o uspehu kot zbledeli plakat Reservoir Dogs na steni.

7. Spremenjeni avtomobili

Vozite avto, ki je bil spuščen, spremenjen, olepljen z nalepkami ali kako drugače spremenjen, da je podoben nečemu iz Tokyo Drift.

8. Obsesivno igranje iger

Ne pravimo, da ne morete igrati video iger, toda če imate v katerem koli tednu več kot 40 ur, da lahko svojega vilina izenačite, je čas, da ponovno ocenite svoje prioritete.

9. Jejte tako kot v dvajsetih letih

V tridesetih se vaš metabolizem upočasni in zvitek iz piščančjega šnicla iz vietnamske pekarne ne pomaga vašim “jeklenim trebuhom”. Poskusite in pojejte nekaj solat, juh in suši za kosilo

10. Slabo oblečeni

Vemo, da ste imeli radi elektro house in ste imeli za melodijo zvonjenja TV Rock’s Flaunt It, toda to je bilo pred desetletjem. Čas je, da upokojite ozke kavbojke, majico s kratkimi rokavi in ​​natikače.

11. Pridobite novice v celoti iz Facebooka

Težava socialnih medijev je v tem, da končate v odmevni komori skupnih prepričanj in pristranskosti. Če želite vedeti, kako svet dejansko deluje, obiščite nekatera ustrezna spletna mesta z novicami – zlasti tista, ki imajo drugačen politični naklon kot vaš.

12. Pijte grozno pijačo

Lahko spijete steklenico vina za 2 € in se zbudite kot hudič. Lahko pa porabite malo več, uživate ob pijači in prejmete odobravajoče prikimavanje prijateljev, medtem ko jim napolnite kozarce.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe Damjan Murko tokrat pokazal preveč?
Naslednji članekRebeka Dremelj je delila družinsko fotografijo, ki jo morate videti