Slavna igralka Kate Hudson je v nedavnem intervjuju priznala, da je zadovoljna, srečna in zdrava. Kaj pa skrivnost, ki pripelje do vsega tega? Tudi to je razkrila. Poglejmo, kakšne nasvete je podelila.

1. Znojenje

“Moja mantra za trening je vsak dan se znojite. Tudi če je to le 20 minut. Glede tega sem zelo disciplinirana. Tudi če tečem z otroki, se mi zdi, da sem nekaj naredila. Če pa imam čas, delam pilates vsaj dvakrat na teden. To počnem že 15 let in mislim, da to krepi od znotraj. Ko je vaše jedro močno, se vse drugo začne dvigovati. “

Kate Hudson

2. Spoštujte se

“Bila sem negotov. Ves dan lahko gledam sliko Gisele in si govorim: Nikoli ne bom imela tako dolgih nog ali tako velikih ustnic. Morate spoštovati, kdo ste in sprejeti stvari, ki jih ne morete spremeniti.”

3. Prehrana

“Poskrbim, da dobro jem, ne da bi se prikrajšala za stvari, ki so mi všeč: cheeseburger in krompirček, kremaste testenine iz belega tartufa, sklede s sladoledom. Vse zmerno, vendar si privoščim vsaj trikrat na teden. Običajno ciljam za 1.800 kalorij na dan. Moja prijateljica Ginnifer Goodwin mi je povedala o tej aplikaciji MyFitnessPal, nato pa sem postala obsedena z njo, saj je znanje moč. Vse sem si zapomnila, tako da če kaj pride na mizo, dobesedno vem, koliko kalorij ima. Največji dan v mojem življenju je bil, ko sem ugotovila, da majhen košček pice vsebuje le 150 kalorij. Bila sem presrečna.”

4. Dobri prijatelji

“Moja mama mi je nekoč rekla nekaj tako pomembnega:”Spoštujte svoja ženska prijateljstva, saj moški lahko prihajajo in odhajajo, ko pa negujemo odnose z ženskami, so lahko za vedno.” Resnično verjamem v to. Moja dekleta so zame tako pomembna. Bila so moja trdna podlaga. Imate izbiro: podpirati žensko, ki stoji poleg vas, ali tekmovati z njo. Drži se tistega, kar te motivira in osrečuje. “


Zadnje novičke

Prejšnji članekBranko Đurić je pogumno naredil to
Naslednji članekTo je velikonočna obleka Kendall Jenner, ki je navdušila 8,5 milijona ljudi