Ula Furlan je videti prečudovito!

TV voditeljica Ula Furlan je objavila fotografije, na katerih izgleda lepše kot kdaj koli prej. To, da je lepa po mami, ni nobena skrivnost. Ula je nadarjena in karizmatična. Na očitke, da je karkoli dosegla zaradi svoje slavne mame, se ne ozira. Trenutno ima veliko dela, saj je ambasadorka za kar nekaj dobrih znamk, vodi prireditve in piše.

Vir: Instagram

Ob fotografijah je takole poetično zapisala:“April. Na polovici sva. Pa si mi poleg las nakravžljal tudi hrepenenja. Čutim. April. Stisnil si me. Na papirje, med črke, v iskrenosti brez obotavljanj – in lesketajoči se korzet. Diham. April. Dovolila sem ti, da me zgneteš po abecedi, nalogah in emocijah. Še en krog. Isti krog. Drug krog. Spet. Krožim. April. Postavil se boš. Na oder. Za zastor. V opomnike in sreče. Postavil se boš vsa ločila in pike na koncu povedi. In možnosti. Pa preživeta poletja. Pomfri na plaži. Strip v roki. Poslušam. April. Postavil se boš zame. Postavil me boš. Kam grem?”

Vir: Instagram

Videti je čudovito v tej prelepi obleki, se pa Ula v prostem času raje obleče malo bolj udobno in športno. Vsekakor ji oba stila zelo pristajata.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekMarko Potrč zgrožen nad tem, kar je videl v restavraciji s hitro prehrano: “Sram vas naj bo”
Naslednji članekRebeka Dremelj pokazala svoji hčeri! Ne boste verjeli, kako veliki sta že