Lili Žagar je prišla do zelo zanimive situacije, za katero je potrebovala pomoč svojih spletnih prijateljev. Po prebranem, se je odločila, da mu da še eno priložnost.
Lili je znana kot zelo dobra kuharica, sedaj pa je prišla do zanimive situacije. Kupila je tahini, ki je bil zelo grenak, zato je svoje sledilce povprašala o mnenju. Tahini (tudi tahina) je gosta pasta oziroma maslo, narejeno iz sezamovih semen. Spletni prijatelji so ji obrazložili, da je temen tahini (ta, ki ga je imela tudi Lili) narejen iz neoluščenega sezama in zato tudi toliko bolj grenak. Svetel tahini pa je narejen iz oluščenih sezamovih semen, zato je manj grenak.
Ko so ji povedali to dejstvo, se je odločila, da mu da še eno priložnost. A tokrat svetlemu, saj je temen bil nekaj najbolj grenkega, kar je poskusila v življenju.
Zadnje novičke
- Ula Furlan razkrila delček zasebnosti svoje mame Miše Molk
- Maša Levačič (Poroka na prvi pogled) doživela neprijetno izkušnjo na morju
- Ste opazili to napako v nadaljevanki Skrito v raju?
- Takšen simpatičen mladenič je bil Domen Beribak (MasterChef Slovenija) pred leti
- Helena Blagne je spet zapustila Slovenijo
- Anja Širovnik (Sanjski moški): Je razdalja med partnerjem in njo uničila zvezo?
- Rudi Mlakar (Poroka na prvi pogled) takole uživa v teh dneh
- Mojca Mavec se je spremenila