Poleg tega, je Anja predvsem dama, ki obožuje zanimive in sveže modne kose, zadnje čase pa je precej bolj pogumna tudi pri kombinaciji oblačil, kakršnih prej nikoli ni nosila. Anja sicer obožuje jesenske škornje, ki jih vsako leto rada nosi tako s hlačami kot krili. Njena velika modna novost pa je predvsem to, da je letos izgubila kar nekaj kilogramov, zato je bil nujen nakup oblačil manjših številk, ki še bolj poudarijo njeno lepo postavo.

Zapeljiva blondinka ima rada tako krila in obleke, še posebej v poletnem času, kot tudi ozke hlače, h katerim rada obuje čevlje z visoko peto, zraven pa obleče kakšno srajčko ali suknjič. Anja se sicer navdušuje nad čistimi, elegantnimi kroji oblačil, v vzorce pa se odene le redko, pa še takrat jih kombinira z bolj umirjenimi barvami.

Rada ima tudi tope, v omari pa ima kar nekaj oblačil za različne priložnosti, pod katerimi so podpisani znani slovenski oblikovalci. Kljub temu, da je modno zelo ozaveščena, pa Anja nasmejano prizna, da se ne počuti preveč domače pri izbiranju in nakupovanju torbic. Več o modnih zapovedih simpatične voditeljice, si lahko preberete v današnjih Obrazih.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie naravnost sovraži Obamo
Naslednji članekLMFAO ft. Lil Jon – Shots