Mnoge si prijetno presenetila z odločitvijo, da se vračaš na male zaslone. Zakaj si pravzaprav sprejela povabilo k vodenju oddaje, kakršna je Kmetija slavnih?
Letošnja Kmetija me je pritegnila zaradi večih razlogov. Prvič v zgodovini Slovenije v resničnostnem šovu tekmujejo znani Slovenci, poleg tega bo letošnja oddaja nekoliko dopolnjena. Vsak teden bomo imeli studijsko oddajo v živo, v kateri se bomo pogovarjali z izpadlim tekmovalcem, ki nam bo razkril še vse zamolčane zgodbe s Kmetije in predvsem svoje doživljanje udejstvovanja resničnostnega šova. V studiu bomo gostili tudi tri komentatorje, poznavalce resničnostnih šovov, življenja na kmetiji in slovenske zabavne scene. Ta del je vsekakor moj cukrček, ki me je zelo pritegnil k sodelovanju. Poleg vsega me zanima raziskovanje formata resničnostnega šova, ki je zame nekaj novega.

Kako bi se sama znašla na Kmetiji?
Sama bi se dobro znašla na kmetiji, saj mi kmečka opravila niso tuja.
Že kot majhna sem s svojo družino pomagala našim kmetom na vikendu okopavati krompir, pobirati maline. Od nekdaj smo veliki gobarji, moj oče ves čas nekaj zida, gradi, obdeluje les, sestavlja mize, omare … In vedno sem mu rada pomagala. Sem zelo tehničen tip človeka in takšna dela so mi v veselje.

Katera kmečka dela tebi osebno povzročajo največ težav?
Mislim, da bi se pri vseh delih znašla. Verjetno bi najraje poprijela za kuhalnico, skrb za živali, vzdrževanje vrta… Mogoče bi mi bilo še najtežje od vsega čiščenje in praznenje poljskega stranišča.

Kaj pa razmere, v katerih živijo tekmovalci – brez elektrike, tople vode… Bi te to motilo?
Ne, to me ne bi motilo, tudi brez tega bi se znašla.

Kamer si navajena… Pa vendarle, si predstavljaš, da te spremljajo 24 ur na dan?
Jaz, težko. Rada imam svoj mir, intimo in tudi umivanje pred kamerami bi me motilo.

Bi se kdaj tudi sama prijavila na kakšen podoben resničnostni šov?
O tem še nisem razmišljala, bi se pa moje razmišljanje kaj hitro ustavilo že samo ob tem, da bi morala biti toliko časa stran od moje družine in triletne hčerke.

Kakšen je sicer tvoj odnos do resničnostnih oddaj? So odraz resničnega dogajanja ali le ‘montaža’ in produkt medijskih hiš?
Vsekakor so odraz resničnega dogajanja, saj mi ne narekujemo vedenja, obnašanja, grajenja odnosov med udeleženci. Meni je pri resničnostnih šovih zanimivo ravno to, kako se razvijajo odnosi znotraj oddaje in kdaj začnejo padati maske. Zanimivo je psihološko razvijanje resničnostnega šova, kako se ponavadi ob enakih časovnih terminih začnejo odvijati enake stvari med udeleženci. Vsekakor je resničnostni šov veliko več kot samo spremljanje tekmovalcev ves dan.

Kako se po tvojem mnenju znajdejo letošnji tekmovalci na Kmetiji?
Aha, to so pa že vsebinske vsebine, ki jih še ne morem deliti z vami (smeh). Lahko samo rečem, da dobro (smeh).

Kaj pa kmečka opravila – so jim kos?
Vse boste videli ob svojem času (smeh).

Se je že izoblikoval kakšen vodja, ki zadevo poskuša prevzeti v svoje roke?
Hmm, kaj pa vi mislite (smeh)?

Za kaj so se po tvojem mnenju nekateri znani odločili za sodelovanje v šovu?
Vsak posameznik ima svoj motiv, zaradi česar se je odločil sodelovati. Nekaterim je pomembna le zabava, nova izkušnja, seveda medijska pozornost, konec koncev pa tudi glavna nagrada 50.000 evrov.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVictoria Beckham strada na letalu
Naslednji članekDakota v čarovniku iz Oza