Ashton Kutcher ni zvezdniško ime, na katero bi pomislili v povezavi s samomorom. Pa vendar se je nekega dne znašel na robu.

Zvezdnik, ki slovi po svoji pritlehnosti, smislu za humor in dobrem videzu – pa tudi temu, da je bil poročen s precej starejšo Demi Moore – ima brata dvojčka. Z njim si je tako blizu, da bi bil pripravljen celo umreti zanj – in skorajda bi.

PREBERITE TUDI: Izvedeli smo za nenavadno ime novorojenega sina Mile in Ashtona

Težke življenjske preizkušnje

40-letni igralec sicer sedaj živi praktično popolno življenje s svojo ženo, Milo Kunis, in njunima dvema otrokoma, a za sabo ima zelo težke trenutke. Ko je imel 23 let, je imel dekle z imenom Ashley Ellerin, ki je bila umorjena neko noč, ko sta imela zmenek. Večkrat zaporedoma je bila zabodena s strani serijskega morilca Michaela Gargiula. Ashton je moral pričati na sodišču, saj je bil ključni v dokaznem postopku za obsodbo morilca.

Družinska tragedija

Deset let, pred tragično nesrečo so Ashtonovemu bratu, ki je bil sicer rojen s cerebralno paralizo, povedali da ima le še nekaj ur življenja, saj je pri 13 doživel zastoj srca. Zdravniki so povedali družini, da imajo le dve možnosti: ali se poslovijo od sina ali ga umetno ohranjajo pri življenju za kak dan.

PREBERITE TUDI: Ashton Kutcher po ločitvi od Demi Moore živel po Airbnb-jih

Ashton je vedel, da je le en način, da reši življenje svojemu najboljšemu prijatelju, saj si ni mogel predstavljati življenja brez njega. “Z njim sem delil vse, kar sem imel in nisem vedel, da obstaja kak drug način, ker je bil moj brat vedno z mano,” je povedal v nekem govoru.

Njegov brat je potreboval novo srce in glede na to, da je bil Ashton idealna izbira, se je moral odločiti med svojim in bratovim življenjem. “Stal sem na balkonu in razmišljal, da bi skočil, ko je prišel moj oče in mi rekel: ‘O čem razmišljaš?'” se spominja Ashton. “Povedal sem mu. Prišel je do mene in mi rekel, ‘Tega ne moreš narediti.'”

PREBERITE TUDI: Mila Kunis in Ashton Kutcher na prvem sprehodu

Srečen konec

Nedolgo po tem so zdravniki družini sporočili izjemno novico: “Moramo se pripraviti na operacijo. V prometni nesreči na Floridi je umrla ženska in njeno srce je na poti sem,'” je povedal Ashton.
Transplantacija srca je bila uspešna, a družini so povedali, da bo morda živel še sedem let. A sedaj, dve desetletji kasneje, je Michael še vedno živ.

Ashtonov brat ima posebno mesto v njegovem srcu, saj je v govoru povedal: “Ko sem odrasel, sem se glede tega leta in leta slabo počutil – najine neenakosti. A on mi je pokazal, da ima talente, ki jih sam nimam. Neizmerne darove in vsakič, ko se mi zasmili, ga s tem razvrednotim. On me je naučil tega in mi to podaril,” je povedal Ashton.

Dobrodelni Ashton nadaljuje z donacijami bolnišnici, v kateri so rešili bratovo življenje, vez med bratoma pa ostaja močna in trdna.

PREBERITE TUDI: Ashton Kutcher: po ločitvi sem odšel v popolno osamo in en teden nisem jedel


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian ponovno rjavolaska; oboževalci so jo obtožili, da je imela lasuljo
Naslednji članekJennifer je hranila spominke na Brada in Justin Theroux jih je našel