Deli

Ko sta se Jennifer Aniston in Brad Pitt razšla, je bil za nekatere konec sveta. Hollywoodska zvezdnika sta namreč delovala kot popoln par s sanjskim življenjem. Dva lepa, uspešna, slavna in bogata človeka, ki imata vse.
In potem je prišla Angelina.

Zgodba se je ponovila, popoln par, slaven par, ki je dobil celo skupno ime ‘Brangelina’. Vsi so sočustvovali z Jennifer, ki je morala gledati, kako se je mož, ki ga je ljubila, zaljubil v drugo in se ji je takrat sesul svet, in obsojali Angelino.

PREBERITE TUDI: Brad Pitt: Moj zakon z Jennifer Aniston je bil farsa!

Ponovno srečna

Na srečo je tudi Jennifer ponovno našla ljubezen in leta 2011 se je razvedelo, da se dobiva s svojim soigralcem iz filma Wanderlust, Justinom Therouxom. Leto kasneje sta bila zaročena in Jen je bila presrečna. “Po tem, ko v zvezi ugotoviš, česa vse nočeš pri partnerju, dobiš stvari, ki jih hočeš,” je povedala. “Ko postajam starejša, ugotavljam, katere lastnosti so pomembne pri partnerstvu in ljubezni in kaj potrebujem. In na kaj ne bom pristala.”

Po njuni poroki leta 2015 je kazalo, da je njuna zveza trdna in je nič ne more zamajati. A stvari v življenju se spreminjajo in dobri dve leti po poroki je par naznanil, da se razhaja. Odločitev naj bi bila menda skupna in soglasna.

PREBERITE TUDI: Jennifer Aniston se ponovno ločuje

Govorice …

In potem so se seveda začele pojavljati govorice. Ljudje so takoj začeli ugibati, ali o tem, ali bosta Brad in jen ponovno skupaj. In ali je Jen zato končala zvezo (Brad in Angelina pa sta se razšla pred dobrim letom dni).

Po toliko letih je za pričakovati, da sta šla tako Brad kot tudi Jen naprej, vendar nekateri pravijo, da Jen nikoli ni zares prebolela Brada. Pred dvema letoma je menda Justin našel ljubezenska sporočila, ki jih je Brad pisal Jennifer, ko sta bila še par. Jen jih je hranila vsa ta leta.

“Naletel je na ‘Post-it’ sporočila, ki jih je Jen pisal Brad,” je povedal vir. “Ljubka sporočilca, kot so ‘Lepa si bila nocoj’ in ‘Že zdaj te pogrešam.’”

Jen nikoli ni povedala Justinu za ta sporočila in nekateri trdijo, da je to močno omajalo njegovo zaupanje in s tem njuno zvezo – majhna sporočilca, velik vpliv. “Jen mi je zagotovila, da to ni nič takega, a Justin ni bil navdušen,” je povedal vir. “Justin je imel trenutke negotovosti zaradi tega.”

PREBERITE TUDI: Po ločitvi spregovorila družina Jennifer Aniston: “Brad nam je bil bolj všeč!”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.