Po dobrih treh mesecih hujšanja in odrekanja je Slovenija včeraj dobila prvega zmagovalca šova The Biggest Loser. To je postal 35-letni Bojan Papež. Sam je skozi cel šov držal konstanto in se s svojo umirjenostjo prikupil tudi gledalcem. Le-ti so ga nagradili še z dodatnimi 1000 evri nagrade. Bojan je namreč včeraj postal tudi zmagovalec občinstva.

Bojan je ob prihodu v šov tehtal 176,6 kilogramov, danes pa ima le še 102,2 kilograma, kar je neverjetnih 74,4 kilograme manj oz. 42,13 odstotke njegove prvotne teže.

The Biggest Loser, The Biggest Loser: Ljubljenec občinstva tudi končni zmagovalec
Bojanova izguba teže.

“Svojo družino bom peljal v tople kraje, ker so ves ta čas, ko sem bil jaz v šovu, pridno delali na naši turistični kmetiji Papež. Seveda bo šlo nekaj denarja tudi v promocijo naših vin in kmetije,” je povedal Bojan. “Pred prihodom v šov sem jedel zelo nezdravo, zelenjave skoraj nisem jedel,” je bil odkrit. Že po prvih treningih pa hotel vreči puško v koruzo. “Če bi imel takrat možnost oditi domov, bi šel takoj,” priznava. A je vztrajal do konca iz dosegel prav osupljivo preobrazbo. Zdaj je odločen, da se nikoli ne bo več tako zapustil, kot se je v zadnjih letih: “Preveč smo se trudili, da bi zdaj kar vse vrgli stran.”

Kaj pa preostali tekmovalci?

V finalu so se izkazali vsi finalisti.

Aleksandar je shujšal neverjetnih 67,7 kilogramov. Tako mu je do finalne oddaje tehtati manj kot 100 kilogramov. To pa je bil tudi njegov cilj. Tehtnica se je namreč ustavila na 99,9 kilogramih. Skupno je izgubil 40,39 odstotkov teže. Bojanu se je sicer po odstotkih najbolj približal Iztok. Danes tehta le še 82,3 kilograme. Indira, edina ženska v finalu, je medtem shujšala za 29,5 kilogramov (28,75 odstotkov teže) in danes tehta le še 73,1 kilograma.

The Biggest Loser, The Biggest Loser: Ljubljenec občinstva tudi končni zmagovalec
Finalisti.

Od izpadlih tekmovalcev je doma največ shujšal Boštjan. Tudi ostali pa so se izkazali s pridnim hujšanjem.


© Članek je avtorsko delo portala www.tocnoto.si. Kopiranje in reproduciranje brez pisnega dovoljenja je prepovedano.

Zadnje novičke

Prejšnji članekJe najbolj čustven film tega leta tudi glavni favorit za oskarja?
Naslednji članekGrda navada, ki se ji je princ Harry odpovedal za svojo Meghan