Avstralska igralka je včeraj prejela nagrado zlati globus za vlogo v mini seriji Majhne laži. V zahvalnem govoru pa se je zahvalila tudi svojemu možu.

Za nami je prva velika nagradna prireditev. Na podelitvi zlatih globusov pa je ena izmed zmagovalk večera zagotovo serija Majhne laži, ki je ‘domov’ odnesla številne nagrade. Med drugim je v kategoriji Najboljša igralka v mini seriji ali televizijskem filmu slavila tudi Nicole Kidman. Njen zahvalni govor pa je bil zagotovo nekaj posebnega.

Nicole je v njem poudarila, da je ta nagrada njena in od njene soigralke in prijateljice Reese Witherspoon. Hkrati se je zahvalila vsem ustvarjalcem in avtorici knjižne predloge. Poudarila pa je tudi pomen svoje matere. Le-ta je bila namreč odvetnica za pravice žensk. Nicole pa je poudarila, da brez njenega boja nje danes ne bi bilo tukaj, kjer je.

Iskrena ljubezen

Na koncu govora pa je čustvene besede namenila tudi svojemu možu. S Keithom Urbanom bosta letos praznovala 12 obletnico poroke. “Ko je moje lice ob tvojem, se vse ostalo stopi stran in to je ljubezen. Ljubim te tako močno,” je s solzami v očeh povedala Kidmanova.

Serija je drugače slavila še trikrat. Alexander Skarsgård in Laura Dern sta slavila v kategorijah stranskih igralcev. Serija pa je postala zmagovalka tudi v kategoriji mini serij in televizijskih filmov.