Igralka trenutno na Karibih uživa na potovanju, ki si ga je privoščila s prijateljicami, v bikini kopalkah pa je bila zelo nasmejana in naredila nekaj 'selfiejev'.

V svoji knjigi predvsem svetuje o izboljšanju samopodobe in o tem, da se zavedamo delovanja našega telesa, saj imamo samo enega. Prav nasprostno pa se Cameron ni bala trenutka, ko bo dopolila 40 let. "Bila sem tako navdušena in si rekla 'Oh, sedaj se je življenje pričelo. Oh to je to. To je najbolj kul stvar kdajkoli'". Prav tako ji ni grozno opazovati, kako se njeno telo spreminja, ampak v tem procesu staranja uživa.

"Vsi to počnemo. Gledaš se v ogledalo in pričneš zaznavati spremembe, a se vse to ne zgodi čez noč. Moraš se naučiti o sebi in videti sebe ter pričeti živeti življenje s tem, kar si zdaj."

Ena stvar, ki je postavna igralka ne bo storila, pa je sigurno nakup kreme proti staranju. "Postanem jezna, kadar na TV zasledim oglase v katerih omenjajo 'anti-aging'. Se opravičujem, ampak se nisem uspela upirati naravi," je pojasnila Cameron, ki je mnenja, da je staranje del življenja in je lepo, ter ga je potrebno sprejeti.

Verjetno se v takšnem razmišljanju dejansko tudi skriva mladosten videz s katerim zvezdnica še kako prikriva 41 let!


Zadnje novičke

Prejšnji članekFoto! Maggie Q: Je pozabila na spodnje perilo?!
Naslednji članekŠOK! Rebeka Dremelj: Danes je postala blondinka?!