Govorice o tesnem prijateljstvu med Demi Lovato in Niallom Horanom iz One Direction še zmeraj niso potihnile. Čeprav zvezdnika vztrajno zanika kakršnekoli presketajoče iskrice, pa smo v zadnjem času slišali tudi namigovanja, da se dvojica sestaja na skrivaj in imata razmerje na daljavo.

Zanimivo bi bilo slišati, kaj bi o tem povedala Demi, na to pa se je morda navezala v nedavnem skrivnostnem sporočilu na Twitterju, v katerem je napisala:

»Samo, ker je zastavljeno kot vprašanje, še ne pomeni, da sem jaz to rekla.«

Seveda bi lahko govorila o čemer koli, ampak predvidevajo, da se nanaša na svetlolasega Irca, za katerega je še enkrat ponovila, da je le njen prijatelj.

»Res je veličasten, simpatičen fant, vendar ni moj fant. Trenutno je zelo pomembno, da se osredotočam na sebe,« je povedala za 'Teen Vogue'.

O njej in še čem pa je za revijo 'Seventeen' spregovoril tudi Niall, ki je prav tako na udaru za podobnimi vprašanji.

»Ko sem bil mlad, sem bil v družbi deklet zelo sramežljiv. Ampak se sedaj ne bojim povabiti dekle na zmenek. Ne verjamem v igrice. To je otročje.«

»Že nekaj časa ni bilo nikogar izjemnega. Nimam ravno veliko časa za premišljevanje o dekletih. Ko ne delam, si želim le vrniti na Irsko in obiskati prijatelje. Prijatelji in družina so vedno na prvem mestu,« je nadaljeval.

Čeprav bi ga naj z Demi družila le platonska ljubezen, pa postane vendarle malo sramežljiv, ko razkrijejo, da je ona njegova šibka točka.

»Pri Demi je dobra stvar, da ko jo enkrat spoznaš, vidiš, da je resnično lepa. Postala sva dobra prijatelja. Noro je, da lahko tako iskreno spregovori o težkih stvareh, ki jih je doživela. Ima občudovanja vreden odnos in držo,« se je razgovoril.

»Če bom kdajkoli kaj potreboval ali nekoga, da mi svetuje, mislim, da bo ona prava oseba za to,« je še dodal.

Dvojica si poje vedno večje hvalospeve, očitno sta zmeraj bolj navdušena drug nad drugim…