Umetniško smo razgalili tudi Neisho in na 75 straneh objavili vse v Playboyu slečene Slovenke. Nina Osenar nam je v iskrivo iskrenem intervju zaupala »zakaj ne jebe žive sile«, njeno brezmejno prešernost pa potrjujeta tudi fotoportreta. Tadej Golob se je pogovarjal z najbolj priljubljenim televizijskim voditeljem Matjažem Tankom o prestopu z nacionalke na POP tv, o njegovi bivši alkoholni odvisnosti, o zmagi na kvizu in o tem, zakaj ima komercialna televizija večjo gledanost.

20 vprašanj smo postavili Igorju E. Bergantu, ki se je iz športnih novinarskih voda podal v politične. Povedal nam je, zakaj je to storil in kaj si od tega obeta on in kaj nacionalka. Ekskluzivno smo za svoje praznovanje v Italiji preizkusili milijon evrov vredno Paganijevo huayro in se pogovorili z lastnikom Horacijem Paganijem, ki izdeluje avtomobilske lepotce, dražje od ferrarijev. Z najboljšim in najnovejšim potovalnim BMW-jevim motociklom smo spoznavali Južno Afriko, v Forumu pa pregledali, o čem smo v tej rubriki poglobljeno pisali v minulih desetih letih.

K antologijski vrednosti jubilejne številke slovenskega Playboya so vrhunski avtorji prispevali tudi z izborom najboljšega v minulem desetletju na filmskem, glasbenem, knjižnem, kulinaričnem, motociklističnem, avtomobilističnem in urarskem svetu. Za posladek smo pripravili tudi prav posebne motociklistične modne strani s Katarino Jurkovič. Kolumnista Max Modic in Marko Radmilovič pa sta vsak po svoje utemeljila, zakaj je pred slovenskim Playboyem še najmanj deset uspešnih let.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPaul Wesley: Ob koncu sezone boste videli več pokvarjenega Stefana!
Naslednji članekKaty Perry med koncertom komaj lovila svoje oprsje