Deli

Ameriška starleta Kim Kardashian je znana po svoji okrogli zadnjici in bujnem oprsju, za katerga se lahko pohvali, da je popolnoma njeno. S svojimi mamljivimi ženskimi atributi Kim buri domišljijo številnih moških!

Naslednja v vrsti prsatih zvezdnic je Scarlett Johansson, hollywoodska lepotica kanadskega porekla, ki se lahko pohvali s polnimi ustnicami, svetlimi kodri, modrimi očmi, za piko na i pa jo je mati narava obdarila tudi z zelo bujnim dekoltejem.

Ena izmed ameriških plavolask Jessica Simpson, se lahko tudi v svojem tretjem desetletju pohvali z lepo oblikovanim telesom in neverjetno omamnimi oblinami. Čeprav je v zadnjem času postala malce bolj polna, pa ji njene polne prsi še vedno zavida marsikatera ženska!

Ona ima vse – uspešno kariero, moža, kmalu bo postala mamica, poleg vsega pa je tudi prava eksotična lepotica. Španska igralka Penelope Cruz ima vse, da za njo gledajo moški in da ji zavidajo ženske.

Katere hollywoodske zvezdnice se lahko pohvalijo z najlepšim in predvsem naravnim oprsjem, pa si lahko ogledate v galeriji!

loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.