Gordana Grandošek Whiddon, Wernerjerva soplesalka v šovu “Zvezde plešejo” ima tudi po koncu šova seveda veliko dela.

PREBERITE TUDI: Tako čustveno se je Werner zahvalil svoji soplesalki Gordani

Nastopala v Izraelu!

Gordana je po končanem plesnem spektaklu Zvezde plešejo odšla v Izrael, kjer je nastopala s svojim partnerjem Trentom. Bila sta v mestu Eilat na povabilo plesnega gala eventa, kjer sta imela par prostih dnevov za uživanje na morju in tudi plesni nastop.

Je bil pa Trent aktiven tudi v času, ko se je Gordana posvečala plesni oddaji. Sam se je udeležil ene najbolj slavnih rdečih preprog v Londonu – BAFTA.

PREBERITE TUDI: Martina Plohl bo odplesala daleč stran od doma

Kaj pa počno ostali?

Tomaž Šter je dejal:

Moj fokus po zvezdah se je premaknil na pisanje magistrske naloge, ker bom do jeseni dokončno zaklučiti svoj študij na Fakulteti za družbene vede. Seveda pa še vedno redno poučujem – z mojimi skupinami bomo letošnjo plesno sezono kmalu zaključili, tako da že sedaj načrtujem in urejam vse potrebno za naslednjo. V plesno dvorano se vračava tudi z Valeriyo, da se pripraviva na prihajajoče nastope. Skratka, na polno naprej, bo pa poleti prav gotovo tudi več časa za dopust in druženje z najbližjimi.

PREBERITE TUDI: Rok Kunaver: “Počitnice bom preživel z novo ljubeznijo”

Miha Perat pa je zaupal:

Svoj čas, prosti čas, ki ga imam trenutno na razpolago, je čas za vse tiste, ki mi pravzaprav v življenju pomenijo največ. Moja družina, žena otroci in vsi moji najbližji. In ravno njim te svoje “proste” dni posvečam v celoti. Za druženje, zato da smo. Pogrešal sem jih tako, kot so oni mene.
In ne morem mimo druženja z kvalitetno gurmansko pojedino. Obožujem dobro hrano, pijačo in vse kar, kar pritiče. Zato mi je se toliko lepše, ko me domači prav z omenjenim nadvse razvajajo.
Skratka, v teh dneh se počutim resnično in nadvse blažen … Enostavno, lepo mi je…

PREBERITE TUDI: Natalija Gros: “Iz šova odhajam napolnjena z novo življensko energijo”


Zadnje novičke

Prejšnji članekAna Žontar Kristanc (Ana kuha), je večer preživela s svojo mamo. Videna v kinu!
Naslednji članekFOTO! Vroča dekliščina Sanje Grohar