Gregor Čeglaj je držal svojo obljubo in v daljšem videu obrazložil, zakaj je Katarino Benček označil za “največje govno”.

Najprej nam obrazloži, kako sta se spoznala. Bilo je na nekem dogodku, kjer je organizator želel, da se on, Katarina Benček in Eva Boto skupaj fotografirajo. Katarina naj bi po njegovih besedah stala vsaj 2 metra vstran od njega, saj ni želela ljubosumja s strani njenega partnerja. Kasneje sta se srečala še na dogodku priznane spletne trgovine z oblačili v Berlinu.

Nadaljeval je z opisom Katarinine znamke nakita. Predvajal je njen video, v katerem predstavlja nakit in pove, da je bil skrbno načrtovan ter da je vanj bilo vloženega veliko truda. Nato nam Gregor pokaže, da je nakit iz Kitajske in tipičen primer ‘dropshippinga’. V videu kasneje nadaljuje, da v Sloveniji ni dovoljeno biti slaven, uspešen in dobre volje. Točno to, kar je Gregor bil, preden je doživel medijski linč zaradi ocenjevanja deklet. Po njegovih navedbah naj bi ravno Katarina klicala dekleta (podal je primer za Rebeko Dremelj) in spodbujala, da spregovorijo in obsodijo to, kar je Gregor takrat počel.

Gregor Čeglaj razkriva skrivnosti! Vir: Instagram

Kaj menite, je vse res, kar Gregor govori?

Preberite tudi:


Zadnje novičke

Prejšnji članekInja Zalta se je vrnila v Slovenijo in išče delo
Naslednji članekLina Majcen (Kmetija) razkrila, ali sta z Aljažem še vedno par! Presenečeni boste!