Potem, ko je v soboto, 25. 2. 2018 okoli 22h zvečer policija prejela klic o nasilju doma, so aretirali zvezdnico, ki je rosno mlada nastopila v nadaljevanki Dinastija, ki se je bodo spomnili zlasti zrelejši gledalci.

Policistov ni bila pripravljena ubogati

“Locklear ni bila pripravljena na sodelovanje s policisti in zelo vznemirjena. Ne le, da ni bila verbalno kooperativna, temveč je celo fizično napadala policiste,” je povedal predstojnik policije. “Napadla je tri naše policiste in bila aretirana. Dokazi tudi kažejo, da je pretepla svojega fanta.”

PREBERITE TUDI: Heather Locklear: Pri 51-ih je tako fit!

56-letnica trdi, da je, preden so prispeli policisti, utrpela poškodbe, zato so jo odpeljali v lokalno bolnišnico in šele od tam v zapor. “Zaradi previdnosti so jo najprej pregledali v bolnišnici in nato odpeljali v zapor, a je plačala 20.000 dolarjev varščine, da je bila danes ob 6.30 zjutraj zunaj,” so še povedali policisti.

Stara znanka policije

To sicer ni prvič, da je kar šestkratna nominiranka za Zlati globus prišla v navzkriž z zakonom. Zaradi suma vožnje pod vplivom substanc so jo aretirali septembra 2008, a je krvni test pokazal odsotnost vsakršnih prepovedanih substanc. Tožilec je naknadno povedal, da je bila takšna vožnja najverjetneje posledica antidepresivov in anksiolitikov, ki jih je jemala, da bi premagala anksioznost in depresijo.

Težave z odvisnostmi

Tekom let je bila večkrat na zdravljenju, nazadnje, že petič, januarja lani, zaradi težav z odvisnostmi. Takrat je medijem povedala “Počutim se odlično in grem naproti boljšemu življenju. Trenutno delam na svojih šibkih točkah, da bom 2017 lahko zajela s polno žlico.”

PREBERITE TUDI: Heather Locklear: Praznovala 51. rojstni dan, izgleda jih pol manj