Heather Locklear je napolnila naslove tabloidov že februarja letos, ko so policisti prispeli na njen domači naslov, ker naj bi pretepla svojega fanta. Policiste je menda poklical njen brat, ko je našel njenega fanta, Chrisa Heisserja, z opazno modrico.

Nov incident

17. junija so bili ponovno poklicani policisti v dom Heather Locklear, saj je igralka menda grozila, da se bo ubila. Ker ima že precejšnjo zgodovino na policiji in ker jim je že grozila, da jih bo postrelila, če ponovno pridejo na njeno posest, je bilo poslanih več ekip.

Menda je bila če cel dan zelo vznemirjena, zato so 56-letnico obiskali njeni starši. Ko so prišli, je Heather menda začela daviti svojo mamo in udarila očeta. Nato je njena mama poklicala policijo.

PREBERITE TUDI: Heather Locklear se je znašla v zaporu, ker je pretepla svojega fanta

Ko so prišli, je njena mama povedala, da je Heather po hiši iskala pištolo, da bi se ustrelila. Policisti so jo nato prepeljali v bolnišnico, kjer je bila zadržana na psihiatričnem oddelku.

Policisti so še povedali, da je bil incident medicinske, ne kriminalne narave, zato Locklear ne bo kaznovana za napad na starše. Sicer pa jo je menda že njena hči Ava prosila, naj si poišče pomoč.

Heather Locklear in njena hči Ava Sambora