Radio Hit je prva komercialna radijska postaja v Sloveniji, ki bo v živo oddajala preko oceana!

V torek, 1. aprila so na Hitu praznovali 15. rojstni dan. In prav na ta dan so Budilkarji že zjutraj zbudili direktorja in ga vprašali, če je za nov izziv. Seveda so bili vsi, ki so v tistem trenutku poslušali radio, prepričani, da gre za prvoaprilsko šalo, a ni šlo… Hitova budilka čisto zares že v petek, 11. aprila, potuje v Las Vegas, od tam pa bo V ŽIVO oddajala program od ponedeljka, 14.4., do petka, 18.4.!

Sicer bodo Budilkarji v Las Vegasu zaposleni zvečer, med 20.30 uro in 1.00 uro zjutraj, poslušalci v Sloveniji pa jih bomo poslušali v običajnem jutranjem terminu, torej med 5.30 in 10.00 uro.

Ste že ugotovili, zakaj se Budilkarji tako veselijo Las Vegasa? Ja, tudi zato, ker bodo delali Hitovo Budilko zvečer in jim zjutraj ne bo treba vstajati! Špela Močnik, sovoditeljica Hitove budilke, je seveda presrečna in je vse skupaj komentirala takole: »Končno bomo udejanili tisto, kar sem si želela …in zaradi tega je tudi nastala letošnja Budilka night v mesecu februarju…no, in zdaj bo tako tudi zares! Komaj čakam, da se bom pošteno naspala…haha…če bo v Las Vegasu sploh čas za spanje, glede na to da to mesto ne spi….res imamo najboljšega direktorja! «

Hitova budilka bo oddajala program iz različnih lokacij po Las Vegasu, seveda pa vas bomo o tem, kje so in kaj počnejo sproti obveščali. Vseskozi boste lahko dogajanje v Las Vegasu ( dnevno in nočno ) spremljali prek portala www.radiohit.si ( fotogalerije, video posnetki, ipd ).

Istočasno bo spremljevalna ekipa Hitove budilke obiskala tudi največji radijski sejem, ki takrat poteka v Las Vegasu in ga direktor Stane Cencelj obišče vsako leto, no, tokrat pa bodo utrip Las Vegasa poskušali čim bolje prenesti tudi v Slovenijo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTinkara Kovač je prvič postala mama in povila deklico Galo
Naslednji članekJessica se brije kot moški