“Odločila sem se, da vključim eno izmed svojih pesmi prihajajočega albuma Digital Distortion na novi Def Jam #DirectDeposit,” je Iggy Azalea napisala na Twitter in svojim fanom povedala, da bo povezavo do skladbe objavila na Spotify. Skladba naj bi sicer izšla danes, 3. marca.

“Zdelo se mi je pomembno, da povem: dolgo časa ste čakali na moj album – ŽAM MI JE!” je nadaljevala 26-letnica. “Upam, da moji fani lahko razumejo, da je bilo moje življenje polno sprememb na zasebnem področju. Mislim, da je pomembno, da naredim tudi nekaj kreativnih sprememb – hotela sem, da moj novi album odraža, kje je moja glava leta 2017.”

Čeprav je bil izid albuma načrtovan že oktobra 2015, pa je bil večkrat prestavljen. Nato naj bi izšel julija 2016, a je bil Digital Distortion ponovno zadržan do nedoločenega datuma, ko je Azalea lani poleti razdrla zaroko s svojim zaročencem Nickom Youngom.

“Potrebovala sem veliko časa,” je še povedala. “Mislim, nekega jutra se zbudiš in izveš, da bo tvoj zaročenec dobil otroka z drugo žensko – v takem primeru pač potrebuješ nekaj časa, a ne?”

Uf. Ni dvoma, Iggy!

Prejšnji članekAna Maria Mitić in Tilen Artač v novem videospotu
Naslednji članekPo razhodu z Orlandom Katy Perry šokirala z drzno spremembo