Ivjana Banić še vedno uživa nekje na Karibskem otočju, od koder vsak dan objavlja zavidanja vredne fotografije sončnega podnebja, peščenih plaž in trenutkov, ki jih preživi z družino. Danes je objavila iskren zapis o tem, kako se njej preprosto ne da urejati fotografij in nastavljati objektivu, da bi vse izpadlo popolno.

PREBERITE TUDI:  Ivjana Banić spakirala kovčke in Slovenijo zamenjala za Karibe?!

“Gledam jst te punce po Instagramu. Pa bog te mazo, to se nafrfuli, to zgleda lepa, to se zna naguzit, to zna pogledat, to je naspano (!), to se ji da 375 fotk narest zato, da izbere eno, ki jo potem obdeluje od zore do mraka, da je res fotka jaka. Pa svaka jim kaka. ⁣
Jst to ne znam, ne morem, ne da se mi, predvsem pa nisem material za to.
⁣Naša se vrže na mrežo ko truplo, tri dni staro, od sveta pozabljeno. Ni tle guzice naprčene, ni tle zamišljenega pogleda nekam tja v daljavo kukr kao ‘ne vem, da me slikaš medtem, ko na pamet rešujem integral, v katerem je koren iz unih 375 fotk.

Ni tle iztegnjenih prstov, da noge izgledajo daljše, ker že tako moram vzet dan dopusta, da pobrijem eno, kaj šele obe nogi. ⁣
⁣Ni tle rokice, ki gre glih slučajno skozi lase, medtem ko zamišljeno in z nasmehom gledam v beton kot da iz njega rastejo ven rože.

Ne. Naša je trupelce. Utrujeno trupelce po celem dnevu kajtanja, ukvarjanja z otrokom in/ali dojenčkom, od sonca in posoljenega zraka, od jadranja, plavanja, še mal kajtanja, od spoznavanja novih ljudi in od klepetanja. Od vsega tega se umrje. Vsaj za pol ure. Pust’te me!

P.s. Cvetje hvaležno odklanjam. Potrosite ga po betonu, da ga lahko drugi gledajo, ko se spontano nafotkavajo.

P.s. To ni gnev. To je MOJE realno stanje. Ostalim dekletom pa sombrero dol, ker imajo čas, voljo in motivacijo za krasno nafotkavanje. Občudujem in pozdravljam. Res. Nekje si je treba oči napast. Eni na krasnih fotkah, drugi na turkiznih barvah, tretji jih pa zapremo, da za pol ure … umrjemo.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivjana Banic ✫ (@ivjana) on

 PREBERITE TUDI: Ivjana Banić videla slavno osebo


Zadnje novičke

Prejšnji članekCharlie Hunnam kot zapornik v največji zgodbi o pobegu, ki je resnična …
Naslednji članekPred 10 leti in danes: Tako so izgledali Nuša Lesar, Lea Sirk, Uroš Bitenc in drugi