Gregor Čeglaj se je v zadnjem videu znova lotil Cool družinice in stopil korak predaleč.

Mnogi so mnenja, da je Čeglajev napad na slovenske vplivneže skrbno načrtovan, zato da znova pridobi javnost na svojo stran in uživa v slavi, ki jo je bil nekoč deležen. Izrekel je ogromno grdih besed in slabih stvari o znanih osebah. Lotil se je Janija Jugovica in Teje Perjet, ki sta skrbno več let gradila svojo kariero. Pred dnevi je povedal, da bo razkril nekaj, zaradi česar bo Teja razmišljala o ločitvi od svojega dolgoletnega partnerja.

To je tudi storil. Čeprav ni povedal veliko, ampak le pokazal nekaj sporočil. Prejel naj bi jih od ljudi, ki naj bi poznali situacijo. Besede v teh sporočilih so tako močne, da lahko prinesejo nepopravljivo škodo, zato jih tudi ne bomo objavljali.

Gregor jih sicer opravičuje s tem, da je tudi Jani njemu škodoval v preteklosti (v situaciji z ocenjevanjem deklet), čeprav je najprej rekel, da se je videoposnetku nasmejal.

Gregor Čeglaj se ne ustavi. Vir: Instagram
Gregor Čeglaj se ne ustavi. Vir: Instagram

Je maščevanje res sladko, ali se bo za Gregorja slabo končalo? Teja in Jani sta namreč že pred tednom dni napovedala tožbo za klevete, ki jih je delil med svoje sledilce Gregor.

Preberite tudi:


Zadnje novičke

Prejšnji članekLina Majcen (Kmetija) razkrila, ali sta z Aljažem še vedno par! Presenečeni boste!
Naslednji članekŽalosten zapis Saše Lendero vas bo ganil do srca