Konec lanskega leta je Jennifer Lopez razkrila, da z Alexom premišljujeta o poroki, ki se verjetno niti ne bo zgodila, zdaj pa je znova presenetila oboževalce, ki jih skrbi, da se ljubezen para končuje.

Še pred letom dni je svet komaj čakal, da bo videl eno najbolj pričakovanih porok zadnjih let – to je poroka Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza. Takrat jima je na poti stala pandemija, konec lanskega leta pa je J.Lo šokirala javnost – priznala je, da sta z zaročencem premišljevala, ali sploh želita stati pred oltarjem. Mnogi so nato začeli ‘šepetati’ o težavah v zvezi s tem priljubljenim parom, ugibanja v teh dneh pa so latino divo le še okrepila. Namreč, čeprav trdi, da je zdaj vse v redu, je priznala, da sta z Alexom med karanteno poiskala strokovno pomoč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tako kot mnogi pari po vsem svetu težave, ki jih povzročajo stres, negotovost in predvsem karantena, niso zaobšle 51-letnice in njenega šest let mlajšega zaročenca. Jennifer je o “ljubezni v času” pandemije spregovorila v intervjuju za revijo Allure, katere naslovnico krasi njen lik.

Omenila je dejstvo, da je bila njena druga težko pričakovana poroka preložena zaradi zloglasnega koronavirusa. ‘Za organizacijo smo porabili mesece, to naj bi bilo veliko, a morda preprosto ni bil pravi čas. Vmes svo opravila terapijo, mislim, da je zelo pomagala najinemu odnosu. Vlagati moraš vase in vedno delati na sebi,” priznala Jennifer.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSe s partnerjem veliko prepirate? To je 5 profesionalnih nasvetov, kako to zmanjšati
Naslednji članekCristiano Ronaldo je razkril to neverjetno številko