2CELLOS je v torek zvečer v družbi družine in prijateljev, medijev, sodelavcev in glasbenih kolegov, predstavil 4. studijski album »SCORE«, ki ga je posnel v sodelovanju z londonskim simfoničnim orkestrom.

Na sinočnjem družabnem dogodku se je ob tem veličastnem dogodku zbralo veliko število znanih obrazov. Jelena Rozga je seveda prišla podpret svojega dragega, Stjepana Hauserja in se stisnila v njegov objem. Zaslediti je bilo tudi zagrebškega župana Milana Bandića, celo bivšega hrvaškega predsednika Iva Josipovića in številne glasbenike: Nino Badrić, Petra Graša, Luko Nižetića, … Na prestižnem dogodku ni manjkal niti Branko Đurić.

Album »SCORE« je na prodajne police prišel 17. marca (Portrait/Menart Records) in se že v prvem tednu zavihtel na prvo mesto najbolj prodajanih albumov na Japonskem. Enak uspeh sta Luka in Stjepan slavila tudi v digitalni prodaji, saj sta na lestvici iTunes TOP 10 lestvici povzpela na 1. mesto v 40 državah.

Vedno sva želela posneti album s filmsko glasbo, saj nama je zelo všeč in tokrat sva izkoristila priložnost, da prikaževa najino romantično plat,” sta na dogodku povedala Luka in Stjepan, ki sta z novim albumom ponovno pokazala izjemen talent in virtuoznost.

Foto: Vedran Metelko, Simone Di Luca, Stephen Bednaić


Zadnje novičke

Prejšnji članekKaj se z Mirelo Lapanović dogaja v Beogradu?
Naslednji članekMila Kunis prvič po porodu na rdeči preprogi