Mirela Lapanović naj bi v torek zvečer vstopila v srbski šov Parovi, zato se je v ponedeljek na svojem Facebook profilu poslovila od svojih oboževalcev in počasi odpotovala proti Beogradu.

Njeni zvesti oboževalci pa so bili v torek zvečer razočarani, saj so nekateri pred spletnim prenosom v živo, kjer se lahko spremlja šov, bedeli tudi do 2. ure zjutraj, a vstopa Mirele v šov niso dočakali.

Na Mirelini Facebook strani, ki je namenjena poročanju iz šova Parovi, so nato ob 3. uri zjutraj sporočili, da žal ta večer Mirelinega vstopa v šov nismo dočakali. Vse so potolažili z besedami, da verjamejo, da se bo to zgodilo kmalu, ob tem pa se je pričelo govoriti, da so srbski organizatorji šova pač skrivnostni in imajo svoje načrte. Kasneje so sporočili, da je prišlo verjetno med produkcijsko ekipo in njo do komunikacijskega šuma in ima morda produkcija z njenim vstopom drugačne načrte. Mogoče Mirela ni jasno razumela danih navodil glede vstopa?? Ali pa produkcija pripravlja kakšno presenečenje …

Kakorkoli, zdaj je znano, da po Mirelinih besedah ta v šov vstopa danes, ko so v oddaji gosti presenečenj in novi tekmovalci. Trenutno je v karanteni in se počuti super. Sama se je javila tudi na svojem Facebook profilu in zapisala, da se na dobre stvari čaka in da se z oboževalci vidijo danes zvečer.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMichelle Pfeiffer razkrila, zakaj je izginila iz Hollyooda
Naslednji članekJelena Rozga na predstavitvi novega albuma 2Cellos v objemu dragega