Deli

Skoraj štiri mesece po tem, ko je novembra rodila sina, ki sta ga z Ashtonom poimenovala Dimitri, je žareča Mila Kunis prvič stopila na rdečo preprogo. Pokazala se je v torek na prireditvi CinemaCon v Las Vegasu, kjer je promovirala svojo zadnjo filmsko uspešnico ‘Bad Moms’. Hkrati pa je Kunisova spregovorila o dejanskih radostih in tegobah, ki jih prinesejo otroci.

“Pozabiš, kakšne so neprespane noči,” je o materinstvu povedala zvezdnica, ki je bila na dogodku oblečena v črn top z V izrezom, črno hlačno krilo ‘culottes’ in sandale Santoni “Brigitte”. Priznala je tudi, da sta otroka vsekakor spremenila njene romantične večere z možem Ashtonom ter dodala, da je sedaj pomen ‘večera z dekleti’, spremenjen – začne se po 21. uri.

Sicer pa je navdušena nad tem, kako lepo sta se povezala njena dvoletnica Wyatt in njen mali bratec. “Obožuje ga. Obožuje svojega bratca,” je povedala 33-letna igralka. “Hoče, da spi v njeni sobi in ni prav nič ljubosumna ali zavistna. Krasna je. Veliko srečo imava.”

Kunisova in Kutcher očitno živita idilično družinsko življenje. Da bi le trajalo, sploh če je to v Hollywoodu!

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.