‘Zdaj imam dovolj,’ je začela Instagram v živo 51-letna latino diva Jennifer Lopez, ki se je razjezila, potem ko ji je eden od sledilcev pod fotografijo, ki jo je objavila na omenjenem družbenem omrežju, zapisal: “Vsi ste iz Botoxa. Zlahka je videti tako, ko je klinika estetskega kirurga vaš drugi dom. Obrvi in ​​čelo se vam sploh ne premikajo, ko govorite ali poskušate izraziti izraz … zagotovo imate botoks. Tona botoksa. In vse je v redu, samo povem.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 “To je izključno moj obraz !!! Že petsto milijontič nisem nikoli dajala botoksa, kot tudi nikoli na injekcijah ali lepotnih operacijah. Navsezadnje poskušajte čas preživeti bolj pozitivno in prijazno do drugih. Ne izgubljajte časa, ko poskušate sabotirati druge ali se počutite slabo. To je ena od skrivnosti, ki vas bo ohranila mlade in lepe,” je dejala Jennifer.

Množica privržencev se je poklonila slavni glasbenici in igralki in pohvalila njen videz. “Ljudje ne morejo verjeti, da lahko vodite zdrav način življenja in skrbite zase ter izgledate odlično. To je mogoče,” je zapisal en oboževalec. “Ne, ne. J.Lo je bila vedno enaka. Je stoodstotno naravna,” je zapisal drugi.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekSte vedeli, da je igralec, za katerim je vzdihovalo več miljonov ženskih src, očka treh otrok?
Naslednji članekJani Jugovic (coolfotr) je razkril resnico o njunih začetkih